Cursus Python data science

Een cursus Python en Data Science volgen

Wil jij werken als Data Scientist en ben je hiervoor op zoek naar een goede cursus? Bij de School of Data Science hebben we meerdere cursussen op dit gebied voor je klaarstaan. Zo kun je bij ons een cursus volgen voor Python en Data Science. Python is een programmeertaal die eenvoudig te leren is, maar die wel vele mogelijkheden biedt. Het is een taal die bij uitstek ingezet kan worden bij het maken van goede data analyses. Je kunt hier bijvoorbeeld eenvoudig taken mee automatiseren, maar er zijn nog meer zaken die je makkelijker kunt maken. Onze Python Data Science cursus is de ideale manier om deze programmeertaal hiervoor in te zetten.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Rick schrijft op bord bij School of Data Science
School of Data Science NRTO Keurmerk
School of Data Science Beste opleider

Een klassikale cursus Python en Data Science

Bij de School of Data Science hebben we cursussen klaarstaan voor elk facet dat je moet kennen als je in de Data Science wil werken. We raden je dan aan om te beginnen met een van onze cursussen waarmee je leert programmeren met Python. Zo leer je de vele mogelijkheden van Python kennen en kun jij straks al een groot aantal verschillende taken automatiseren. Maar we hebben ook cursussen klaarstaan waarmee je andere facetten van Python en Data Science leert kennen. We kijken graag samen met jou welke cursus voor Python en Data Science voor jou het meest geschikt is.

0
5/5
255 ervaringen

Kernwaarden

Voordelen

Rick geeft cursus Data Science

Een selectie van bedrijven wiens medewerkers wij mochten opleiden.

BMW Logo School of Data Science
KPN Logo School of Data Science
Zilveren Kruis Logo School of Data Science
Galapagos Logo School of Data Science
Capgemini Logo

Meer weten over onze Python en Data Science cursus?

Als jij meer wil weten over wat je allemaal kan leren bij onze klassikale cursus Python en Data Science, dan raden wij je aan om hiervoor eens contact met ons op te nemen. Je kunt natuurlijk ook altijd even een kijkje nemen bij de uitgebreide informatie hierover die wij elders op deze website voor je klaar hebben staan. Je hebt daarbij de mogelijkheid om onze Python Data Science cursus gratis te volgen, door middel van het STAP budget of het UWV scholingsbudget.

Cursist Emiel Innovation Academy Data Science
Cursist NLP Cursus Data Science
Cursist Machine Learning
Cursist Dani Innovation Academy Data Science
Cursus Iris Academy School of Data Science

Vragen

Heeft u vragen, ideeën of opmerkingen? Neem contact met ons op!

Scroll to Top