ONTDEK DE WERELD VAN DATA SCIENCE & AI MET ONZE CURSUSSEN.

Beginners

PYTHON ESSENTIALS (PYTHON)

Duur: 7 uur (1 dag). Locatie: Den Haag. Kosten: €525 excl. BTW.

Deze cursus geeft een introductie in de veelzijdige wereld van het programmeren met Python! Deze cursus is zowel geschikt voor mensen die hun eerste stappen willen zetten in het programmeren als voor mensen die bekend zijn met een andere programmeertaal en de syntax van Python willen leren.

>Bekijk startdata.

R ESSENTIALS (R)

Duur: 7 uur (1 dag). Locatie: Den Haag. Kosten: €525 excl. BTW

R wordt door vele statistici gekozen als de taal die bij uitstek geschikt is om data te analyseren. R is ideaal voor data visualisatie, data analyse en Machine Learning. De taal heeft een steile leercurve, maar wanneer men de syntax van R onder de knie heeft, geven de vele ingebouwde pakketten een berg aan mogelijkheden! Deze cursus is vooral geschikt voor mensen die graag de syntax en mogelijkheden omtrent data analyse van R willen leren begrijpen.

>Bekijk startdata.

Foundations
of Data Analysis (PYTHON)

Duur: 14 uur (2 dagen). Locatie: Den Haag. Kosten: €910 excl. BTW

Deze cursus is gemaakt voor iedereen die een start wil maken met het leren analyseren van data. Tijdens deze cursus leer je op de eerste dag alle basiselementen van de programmeertaal Python, waarna je op de tweede dag verder gaat met het manipuleren, analyseren en visualiseren van datasets. Deze cursus is zowel geschikt voor mensen die hun eerste stappen willen zetten in het programmeren als voor mensen die bekend zijn met een andere programmeertaal en de syntax van Python willen leren.

>Bekijk startdata.

Introduction to data science and machine learning (r)

Duur: 14 uur (2 dagen). Locatie: Den Haag. Kosten: €1240 excl. BTW

De RStudio omgeving maakt van R een ideale programmeertaal die bij uitstek geschikt is om data te analyseren, visualiseren en modellen mee te maken. Tijdens deze cursus leert u de basisconcepten van de programmeertaal R, werken in RStudio, data-analyse, data visualisatie en Machine Learning met R. .

>Bekijk startdata.

Gevorderden

DATA SCIENCE (PYTHON)

Duur: 21 uur (3 dagen). Locatie: Den Haag. Kosten: €1665 excl. BTW.

Deze cursus is een brede cursus op het gebied van data analyse, data verwerking, data visualisatie en bevat meerdere Machine Learning technieken. Dit is een cursus geschikt voor mensen die al ervaring hebben met programmeren (bij voorkeur programmeren met Python) en die hun vaardigheden willen aanvullen met Data Science vaardigheden. Deze cursus kan gevolgd worden als opstap naar een meer gespecialiseerde cursus, zoals bijvoorbeeld Machine Learning of Neurale Netwerken.

>Bekijk startdata.

Machine Learning (Python)

Duur: 21 uur (3 dagen). Locatie: Den Haag. Kosten: €1665 excl. btw.

Deze cursus bevat de meest effectieve technieken van Machine Learning en leert hoe ze toegepast kunnen worden. Niet alleen bevat deze cursus de theoretische onderbouwing van Machine Learning, maar ook de praktische kennis die nodig is om Machine Learning technieken zoals beeldherkenning, Q-learning, deep learning en natural language processing toe te kunnen passen.

>Bekijk startdata.

Artificial Intelligence (AI) with Deep Learning (PYTHON)

Duur: 24 uur (3 dagen). Locatie: Den Haag. Kosten: €2340 excl. btw.

Deze cursus bevat de meest recente technieken binnen Natural Language Processing, Reinforcement Learning en Image Processing. Tijdens deze cursus leert u algoritmes te schrijven die structuur kunnen halen uit afbeeldingen en video’s, optimale strategieën weten te bedenken in doelgerichte taken en taal kunnen begrijpen.

>Bekijk cursus.

Natural Language Processing (PYTHON)

Duur: 8 uur (1 dag). Locatie: Den Haag. Kosten: €870 excl. btw.

Deze cursus bevat de meest recente technieken binnen Natural Language Processing zoals Word Embedding, Word2vec en Bidirectional Encoder Representations from Transformers (BERT).
In deze cursus gebruiken we artificiële neurale netwerkmodellen om tekst te analyseren. We werken hiermee in Tensorflow met de abstractielaag Keras. Er wordt verwacht dat de cursist al ervaring heeft met het toepassen van artificiële neurale netwerken en Python 3.

>Bekijk cursus.

Reinforcement Learning (PYTHON)

Duur: 8 uur (1 dag). Locatie: Den Haag. Kosten: €870 excl. btw.

Bij Reinforcement Learning leren we een algoritme doelgerichte beslissingen te nemen om een bepaald doel te maximaliseren. Met behulp van Reinforcement Learning werden algoritmes gecreëerd zoals AlphaGo die het complexe spel Go wisten te leren spelen en daarmee ook wereldkampioen Lee Sedol wisten te verslaan. In de toekomst zullen deze algoritmes ingezet kunnen worden voor bijvoorbeeld het besturen van robots, het creëren van nieuwe medicijnen en nog veel meer.

>Bekijk cursus.

Image Processing (PYTHON)

Duur: 8 uur (1 dag). Locatie: Den Haag. Kosten: €870 excl. btw.

In de afgelopen jaren is de hoeveelheid afbeeldingen en video’s op het internet exponentieel gestegen. Wanneer deze afbeeldingen en video’s begrepen kunnen worden door middel van Machine Learning algoritmes, kunnen deze als zeer rijke bron van informatie dienen voor diverse soorten toepassingen. Tijdens deze cursus leert u welke mogelijkheden de meest recente Machine Learning algoritmes u geven met afbeeldingen als dataset.

>Bekijk cursus.

Soft Skills

Presentation & Storytelling

Duur: 6 uur (1 dag). Locatie: Den Haag. Kosten: €475 excl. btw.

Steeds meer bedrijven en instellingen zien de mogelijkheden in van datagedreven werken, maar hebben nog niet altijd goed in beeld hoe zij dit in hun voordeel kunnen inzetten. Jij hebt daar wel ideeën bij! Het liefst inspireer je anderen met je inzichten, de mogelijkheden die je ziet en de concrete toepassing ervan binnen je bedrijf. De stap van data naar inspirerend verhaal is niet altijd gemakkelijk. School of Data Science helpt je bij het leren vertellen van je verhaal aan een breed publiek. Leer jouw verhaal te presenteren, te inspireren, leads te genereren en/of investeerders te vinden voor jouw geniale oplossingen!

>Bekijk startdata.

Reviews

“Een aanrader! In twee dagen Python basics leren door een goede mix van uitleg en oefenen. Farisch is een enthousiaste docent die zijn deelnemers echt verder wil helpen om zelf aan de slag te kunnen. Hij heeft aandacht voor specifieke wensen en past de planning hierop aan.”

Niels Salomons
Achmea

“Ik volgde de Machine Learning cursus om beter te kunnen begrijpen hoe de concepten toegepast kunnen worden. Na het volgen van deze cursus begrijp ik niet alleen de concepten, maar kan ik deze ook zelf toepassen. De concepten worden helder uitgelegd. Het is toegankelijke cursus, maar heeft ondanks de laagdrempeligheid toch veel diepgang.”

Roderick Reichenbach
Braingineers

“De cursus werd gegeven in een ontspannen omgeving met veel mogelijkheden voor eigen vragen. De trainer had duidelijke kennis van zaken en kende de programeer taal uitstekend. Aan de hand van use cases wordt je echt uitgedaagd om zelf te programmeren en na te denken in plaats van alleen de cursus materiaal te volgen.”

Max Grimbergen
Galapagos

Call Now Button