Isabel van der Lijke

Expert in Psychology and Learning and Development

Ik ben Community Manager bij School of Data Science. Als je een van onze Linkedin-berichten hebt gelezen, is de kans groot dat ze door mij zijn geschreven! Mijn achtergrond ligt in de psychologie. Hierdoor ik ben goed in het begrijpen van de behoeften van anderen en luister echt naar wat ze te zeggen hebben.

Mijn belangrijkste eigenschap is dat ik geïnteresseerd ben in veel verschillende onderwerpen. Wat ik ontzettend waardevol vind is leren en het ontwikkelen van mezelf in deze verschillende onderwerpen. Deze eigenschap helpt me in mijn huidige rol, omdat ik graag nieuwe artikelen lees over de nieuwste technologische ontwikkelingen.

Ik vind dat je echt een verschil kunt maken in de wereld door je vaardigheden te blijven trainen. Dit kan bijvoorbeeld door het vinden van een ambacht waarin je geïnteresseerd bent en jezelf erin ontwikkelen, of het nu gaat om kunst, handwerk of iets anders. Het is misschien een hele uitdaging om iets nieuws te leren, maar ik denk dat als je terugkijkt en de hindernissen ziet die je hebt overwonnen, je gemotiveerd kunt blijven om je nieuwe vaardigheid te ontwikkelen.

Call Now Button

Corona update: onze cursussen gaan door in kleine groepen met inachtneming van de veiligheidsmaatregelen van het RIVM.

X