Masoed Shakori

Expert in Sustainable Energy Technology and Data Science

Mijn naam is Masoed en ik ben Business Developer bij School of Data Science. Dit betekent dat ik gesprekken aan ga met (potentiële) partners en klanten. Mijn doel is om mogelijkheden te ontwikkelen, zodat we de kennis van School of Data Science zo breed mogelijk kunnen inzetten in de maatschappij.

Ik gebruik mijn vermogen om goed te luisteren en te analyseren om de juiste vragen te stellen, zodat alle puzzelstukjes van een uitdaging belicht worden. Samen met mensen tot oplossingen komen en anderen inzichten geven, geeft mij voldoening in het werk.

School of Data Science bedenkt samen met mensen, bedrijven en organisaties innoverende oplossingen. Dit varieert van mensen opleiden, tot het klimaatprobleem aanpakken. Zo draag ik mijn steentje bij aan alle lagen van de maatschappij!

Call Now Button

Corona update: onze cursussen gaan door in kleine groepen met inachtneming van de veiligheidsmaatregelen van het RIVM.

X