Onze missie

De 4e industriële revolutie is in volle gang. Een revolutie waarin één van de hoofdrollen is weggelegd voor robots en artificiële intelligentie (AI) met data als primaire grondstof. Een abrupt veranderende arbeidsmarkt is één van de effecten die deze revolutie met zich meebrengt. Veel beroepen zoals we die nu kennen zullen niet langer nodig zijn, omdat ze deels of in zijn geheel geautomatiseerd worden. Investeren in nieuwe vaardigheden is daarom belangrijker dan ooit. Niet alleen om de beroepen van de nieuwe economie te kunnen vervullen, maar ook om een gelijkwaardige en inclusieve economie te creëren.

Bij School of Data Science trainen we mensen om hun rol te kunnen innemen in de data gedreven wereld. Van het begrijpen, interpreteren en presenteren van datasets tot aan het creëren van complexe voorspelmodellen. Dit doen we in de vorm van cursussen, workshops en consultancy.

Onze kernwaarden

Aandacht

Onze meest belangrijke kernwaarde is aandacht. Het is een waarde die we dagelijks in al onze handelingen meenemen. Aandacht voor alle facetten die in het hier en nu relevant zijn. Aandacht voor de economie die iedere dag, vaak subtiel, maar soms drastisch, nieuwe dingen van ons vraagt. Aandacht voor ons team en al hun behoeftes. Aandacht voor jou, voor al jouw uitdagingen en iedere specifieke leerbehoefte.

Balans

In het leven zijn er limitaties, opgelegd door tijd en ruimte. Hierdoor moeten er continu keuzes gemaakt worden. Bij het maken van die keuzes staat de kernwaarde balans centraal. Balans in theorie en praktijk tijdens het leren. Balans tussen onderzoek en implementatie tijdens een consultancy opdracht. Balans in werk en vrije tijd gedurende ons dagelijks leven.  

Communicatie

Hoe goed we een bepaald probleem ook zouden begrijpen, het zou van geen enkele waarde zijn wanneer we onze kennis niet zouden kunnen communiceren. Goede communicatie is daarom voor ons ontzettend belangrijk. Onze communicatie is hierin volledig afhankelijk van onze gesprekspartner. We proberen ons te verplaatsen in jouw denkwijze en leggen onze oplossingen in jouw woorden uit.

Deskundigheid

Deskundigheid betekent voor ons dat wanneer je van ons les of advies krijgt, dat je dat krijgt met de hoogste mate van expertise. De beste blijven vergt tevens continue verbetering. Een ‘learning-mindset’ staat daarom centraal in ons team. Continue feedback houdt ons scherp. Feedback van jou naar ons, maar iedere dag ook onderling in het team. Iedere dag iets scherper

Onze experts

Rick Vink

Expert in Machine Learning & Deep Learning

Farisch Hanoeman

Founder of School of Data Science

Isabel van der Lijke

Expert in Psychology

Tina Ehrami

Expert in Learning and Development

Masoed Shakori

Expert in Sustainable Energy Technology

Zuleika Sheik

Expert in Ethics & Privacy

Call Now Button

Corona update: onze cursussen gaan door in kleine groepen met inachtneming van de veiligheidsmaatregelen van het RIVM.

X