Ons verhaal

De 4e industriële revolutie is in volle gang. Een revolutie waarin de hoofdrol is weggelegd voor robots en artificiële intelligentie (AI) met data als primaire grondstof. De abrupt veranderende arbeidsmarkt is een van de effecten die deze revolutie met zich meebrengt. Beroepen die niet langer nodig zijn, omdat ze deels of in zijn geheel geautomatiseerd zijn. Investeren in nieuwe vaardigheden is belangrijker dan ooit. Niet alleen om de beroepen van de nieuwe economie te kunnen vervullen, maar ook om te zorgen voor het creëren van gelijkwaardige en inclusieve economie.

Bij School of Data Science trainen we mensen om een rol te kunnen innemen in de data gedreven wereld. Van het begrijpen, interpreteren en presenteren van datasets tot aan het creëren van complexe voorspelmodellen. In de huidige wereld van technologie zijn de mogelijkheden oneindig en is onze creativiteit de limiet. Het is deze creativiteit die leidt tot nieuwe innovaties en het zijn de menselijke waarden die deze industriële revolutie zal vormgeven.

School of Data Science bestaat uit een team van gepassioneerde datawetenschappers, met kennis en ervaring in verschillende disciplines. Wat ons bindt is onze gedrevenheid om kennis en kunde te delen met bedrijven en cursisten die de vaardigheden van datawetenschappen eigen willen maken.

Onze klanten

Voor wie wij eerder werkten

Call Now Button