Rick Vink

Expert in Machine Learning & Deep Learning

Techniek en wetenschap vind ik geweldig! Ik wil graag mijn kennis zo groot mogelijk maken over verschillende onderwerpen binnen techniek en wetenschap. Het delen van kennis is vind ik heel fijn, omdat ik hierdoor extra gedreven ben om technieken zo goed te begrijpen, zodat ik ze ook helder en begrijpbaar kan delen met anderen. Het meeste van mijn tijd gaat dan ook zitten in hoe ik bepaalde concepten zo goed mogelijk kan visualiseren, waardoor ik het tijdens de cursussen effectief kan overbrengen.

Mijn achtergrond is in de Natuurkunde en Life Science. Ik ben afgestudeerd als Master in Applied Physics aan de TU Delft met daarnaast vakken van Life Science and Technology in Delft en Leiden. Mijn afstuderen ging over het simuleren van een eiwit process in E. Coli. Daarnaast ook veel vakken gedaan op het gebied van quantum mechanica.

Na mijn studie ben ik begonnen als data scientist bij Blancoblauw, waarbij ik vooral bezig was met het ontwerpen van een datagedreven customer journey. Daarnaast ben ik begonnen met een virtual reality robot project genaamd Mech Punk. Hiermee kun je overal ter wereld een apparaat (waaronder robots) besturen via de browser en virtual reality.

Call Now Button

Corona update: onze cursussen gaan door in kleine groepen met inachtneming van de veiligheidsmaatregelen van het RIVM.

X