Tina Ehrami

Expert in Learning and Development

Ik geef de training Presenteren en Storytelling, waarbij ik de cursist meeneem in technieken die helpen om te spreken in het openbaar. Hiervoor gebruik ik technieken die ik zelf heb ontwikkeld, zoals de Brain, Body, Breath & Belief methode en technieken van storytelling in combinatie met data visualisatie. Deze combinatie biedt cursisten de mogelijkheid om eerst te reflecteren op zichzelf. Vervolgens leren ze op basis van data in een aantal stappen te komen tot een verhaal die aansluit op de doelgroep. Dit is hoe ik te werk ga; ik combineer kennis van neurolearning met de inhoudelijke materie. Ik heb dan ook een grote passie voor leren & ontwikkelen en het creëren van waardevolle leerervaringen. Ik krijg er veel energie van wanneer ik zie dat mensen tot bloei komen en met zelfvertrouwen hun kennis en passie zo met anderen kunnen delen.

Call Now Button

Corona update: onze cursussen gaan door in kleine groepen met inachtneming van de veiligheidsmaatregelen van het RIVM.

X