Basis cursus python

Een basiscursus Python volgen

Ben jij op zoek naar een school waar je een basiscursus Python kunt volgen? Dan raden wij je aan om een kijkje te komen nemen bij de verschillende cursussen die we bij de School of Data Science voor je klaar hebben staan. We geven namelijk meerdere cursussen op het gebied van Python. Zo hebben wij een basiscursus voor Python, waarmee je alle mogelijkheden van deze programmeertaal leert kennen. Python is een taal die eenvoudig te leren is, maar waar je wel een breed scala aan mogelijkheden mee hebt. Zo is Python een programmeertaal die je bij uitstek kunt gebruiken bij werk in de Data Science, Machine Learning of Artificial Intelligence.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Rick schrijft op bord bij School of Data Science
School of Data Science NRTO Keurmerk
School of Data Science Beste opleider

Aan de slag met een Python basis cursus

We vinden het belangrijk om het iedereen mogelijk te maken om met Python aan de slag te gaan. Vandaar ook dat wij een cursus hebben ontwikkeld die bedoeld is voor zowel nieuwkomers als mensen die al enige ervaring hebben. Met deze cursus, die we klassikaal geven in Den Haag, leer je onder andere werken met databronnen en toepassingen. Daarnaast kun je na afloop van onze tweedaagse cursus ook functies en variabelen gebruiken en maken, programmeren hoe de interacties met een gebruiker verlopen en, indien nodig, nog meer functionaliteiten importeren uit een van de vele Python libraries. Meer weten over onze basis cursus Python? We hebben elders op deze website een uitgebreid overzicht staan van wat je allemaal van deze cursus mag verwachten.

0
5/5
255 ervaringen

Kernwaarden

Voordelen

Rick geeft cursus Data Science

Een selectie van bedrijven wiens medewerkers wij mochten opleiden.

BMW Logo School of Data Science
KPN Logo School of Data Science
Zilveren Kruis Logo School of Data Science
Galapagos Logo School of Data Science
Capgemini Logo

Gratis onze Python basis cursus volgen

Bij de School of Data Science is het mogelijk om gratis met onze cursus aan de slag te gaan. Je kunt hiervoor namelijk het STAP budget inzetten, of het UWV scholingsbudget. Zo leer jij zonder hier verder kosten voor te maken werken met Python, een programmeertaal die eenvoudig te leren is, maar die vooral buitengewoon nuttig is. Naast onze basiscursus voor Python vind je in ons aanbod nog veel meer cursussen, waar we je altijd meer over kunnen vertellen.

Cursist Emiel Innovation Academy Data Science
Cursist NLP Cursus Data Science
Cursist Machine Learning
Cursist Dani Innovation Academy Data Science
Cursus Iris Academy School of Data Science

Vragen

Heeft u vragen, ideeën of opmerkingen? Neem contact met ons op!

Scroll to Top