Azure Fundamentals

Niet Goed Geld Terug

Gratis Annuleren

Startgarantie

NRTO Keurmerk

9,2 op basis van 11 ervaringen

695,- excl. btw
incl. AZ-900 examen

In deze ééndaagse cursus wordt je klaargestoomd voor de certificering  Microsoft Certified: Azure Fundamentals (AZ-900). De cursus belicht alle onderwerpen van Microsoft materiaal. Met onze  proefexamens, de persoonlijke aandacht en extra ondersteuning zorgen we ervoor dat je voorbereid bent voor het behalen van het officiële Microsoft certificaat. 

Background Image for School of Data Science Website

Azure Fundamentals

Niet Goed Geld Terug
Gratis annuleren
Startgarantie 

In deze ééndaagse cursus wordt je klaargestoomd voor de certificering  Microsoft Certified: Azure Fundamentals (AZ-900). De cursus belicht alle onderwerpen van Microsoft materiaal. Met onze  proefexamens, de persoonlijke aandacht en extra ondersteuning zorgen we ervoor dat je voorbereid bent voor het behalen van het officiële Microsoft certificaat. 

Prijs: €695,- excl. btw

Mail: masoed@schoolofdatascience.nl

Telefoonnummer:
070 221 1586

Background Image for School of Data Science Website

Ervaringen

Hieronder is een selectie te zien van onze blije klanten. Bekijk hier alle recensies.

Seleman Arefi
Seleman Arefi
Data Analist
Read More
"Ervaren docent die de tijd neemt om je eerst zelf te laten denken voordat hij met een oplossing komt. De gevorderde PowerBi cursus heeft mij geholpen om gericht te studeren voor de PL-300. Bedankt!"
Lisanne Geschiere
Lisanne Geschiere
Data Analist
Read More
"Fijne training gehad. Training was persoonlijk met veel ruimte voor eigen praktijkvoorbeelden/ problemen. De trainer heeft veel kennis van zijn vak. Hij neemt de tijd om alles rustig uit te leggen en dat is erg prettig. "
Previous
Next

Informatie

Locatie: Den Haag/Utrecht 
Duur: 1 dag.
Studiebelasting: 7 uur cursus + 7 uur zelfstudie.

Lestijden: 10:00 – 17:00.
Taal: Nederlands. Engels op aanvraag.
Niveau: MBO/HBO/WO.

Prijs: €695,- excl. btw. inclusief examen.

Over de cursus Azure Fundamentals

Tijdens deze cursus wisselen we theorie af met opdrachten. Wij geloven namelijk dat je het beste leert met een hands-on methode. Alle onderwerpen komen langs zodat je een goed begrip opbouwt van het Microsoft materiaal. Na wat zelfstudie waar wij je mee helpen kun je het AZ-900 examen afleggen voor het Microsoft certificering. Kom je er niet uit met het zelfstudie materiaal, dan mag je ons gewoon e-mailen met je vraag! Om je goed voor te bereiden op het examen, krijg je van ons proefexamens. Zo zorgen we ervoor dat je zo goed mogelijk voorbereid bent voor het examen.

Leerdoelen Azure Fundamentals

Na deze cursus ken je het Microsoft examen materiaal en:
 • Ken je cloud concepten;
 • ken je de Azure architectuur en services;
 • ken je Azure management en governance; 
 • ben je voorbereidt voor het Microsoft AZ-900 examen!

Voor wie is de Azure fundamentals cursus?

Voor deze cursus is geen voorkennis vereist. Herken jij jezelf in één van deze punten, dan is deze cursus voor jou:

 • Je wilt de cloud toepassen binnen je werk en wilt weten hoe je Azure hiervoor kan inzetten;
 • je wilt je kennis verbreden en een carrièrestap maken richting de IT/Data sector;
 • je wilt je kennis testen en bewijzen met de AZ-900 Microsoft certificering voor je huidige of toekomstige functie.
Azure Fundamentals Cloud
Azure Fundamentals Badge

Afbeelding 1 en 2. Azure Cloud overzicht en de badge voor het Microsoft certificaat.

Cursusinhoud Azure Fundamentals

Tijdens de cursus worden de volgende onderwerpen behandeld: 

Cloud concepts

 • Cloud computing.
 • Benefits of using cloud services.
 • Cloud service types.

Azure architecture and services

 • Core architectural components of Azure.
 • Azure compute and networking services.
 • Azure storage services.
 • Azure identity, access, and security.

Azure management and governance

 • Cost management in Azure.
 • Features and tools in Azure for governance and compliance.
 • Features and tools for managing and deploying Azure resources.

Na de cursusdag

 • Microsoft zelfstudie materiaal.
 • ondersteuning bij vragen.
 • Proefexamens.

Extra informatie over de Azure Fundamentals cursus

 • Na je inschrijving nemen we contact met je op om een intake gesprek in te plannen. Dit doen we om je ervaring en leerbehoeften goed in kaart te brengen.
 • De cursussen worden gegeven in kleine groepen. Dit doen wij omdat wij geloven dat persoonlijke aandacht voor de beste leerervaring zorgt.
 • Tijdens de cursus wordt afgewisseld tussen uitleg en hands-on opdrachten. Daarom is tijdens de cursus een eigen laptop nodig.
 • Tijdens de cursus zal er een lunch worden voorzien. Heb je dieetvoorkeuren? Laat het ons weten! Dan zorgen wij voor een aangepaste lunch.

Veelgestelde vragen

Microsoft Azure is een cloud computing-platform van Microsoft dat meer dan 200 services biedt, zoals virtuele machines, opslag, databases, analyse, internet-of-things (IoT), kunstmatige intelligentie (AI) en nog veel meer.

Met Azure kunnen organisaties hun IT-infrastructuur, applicaties en data migreren naar de cloud, waardoor ze flexibeler, schaalbaarder en kostenefficiënter kunnen worden. Azure biedt ook tools en services waarmee ontwikkelaars gemakkelijk applicaties kunnen ontwikkelen, testen en implementeren in de cloud.

Daarnaast biedt Azure verschillende beveiligings- en nalevingsfuncties om te zorgen dat gegevens beschermd zijn tegen bedreigingen en dat de naleving van verschillende regelgevingen wordt gewaarborgd. Azure is beschikbaar als een public cloudservice die toegankelijk is via het internet, maar het kan ook als een private cloud worden geïmplementeerd voor organisaties die extra beveiliging nodig hebben.

Azure kan je hier gratis proberen met een tegoed van 200 dollar!

AZ-900 is het examen om het Microsoft certificaat van Azure Fundamentals te behalen. Je krijgt een uur de tijd om 40-60 vragen te beantwoorden. Je slaagt bij een score boven de 70%.

De Microsoft examen zijn in het algemeen niet makkelijk. Maar de Azure Fundamentals examen is voor beginners en is daarom goed te doen na onze cursus. Je slaagt bij een score boven de 70%.

Voor deze cursus heb je geen voorkennis nodig.

Je kunt op aanvraag na de cursus een zogenaamd ‘Certificaat van deelname’ ontvangen van de School of Data Science. Hierop staat je naam, de datum, de cursusnaam en het aantal uur dat besteed is aan de cursus.

Op de website van Microsoft vind je meer informatie over Azure.

Na deze cursus kun je doorleren voor een Microsoft AZ-3900 certificaat: Microsoft Azure Fundamentals. We geven je ondersteuning bij vragen over het zelfstudie materiaal en proefexamens om je voor te bereiden op het examen.

Jazeker! Onze opleidingen, trainingen en cursussen kan je volgen met het UWV Scholingsbudget. Dus ook de cursus Power BI Gevorderd is te volgen met het UWV Scholingsbudget. Op onze UWV Scholingsbudget pagina kan je meer informatie vinden over het UWV Scholingsbudget en een aanvraag indienen.

Scroll to Top