Training ChatGPT

Leer het meeste halen uit ChatGPT.

Ontketen de kracht van ChatGPT: leer de fijne kneepjes om optimaal gebruik te maken van ChatGPT. Creëer effectieve prompts en automatiseer bedrijfsprocessen.

Groepsfoto van ChatGPT cursus

Ontdek de kracht van ChatGPT

ChatGPT is geen onbekende, maar weet je hoe je deze tool optimaal kunt benutten? Hoe maak je de beste prompts voor content management, marketing, productontwikkeling en klantenservice? In deze training krijg je handige tips en trucs om betere prompts te maken, leer je hoe ChatGPT werkt, wat er met je data gebeurt en hoe je ChatGPT kunt automatiseren voor verschillende taken. Na deze training weet je hoe je deze technologie in je werkprocessen kunt integreren en leer je over de theoretische achtergrond van ChatGPT.

Je gaat praktisch aan de slag met ChatGPT, waarbij je het zelf gebruikt voor het schrijven van pakkende blogs, programmeercode, het verbeteren van e-mails of het beantwoorden van vragen, specifiek voor jouw use cases. Je krijgt inzicht in de verschillende toepassingen van GPT-3, GPT-4 en ChatGPT en ontdekt hoe deze technologie wordt ingezet in verschillende industrieën.

Door theorie en praktijk te combineren, leer je de kracht van GPT begrijpen en weet je hoe je deze technologie effectief kunt inzetten binnen je organisatie.

Trainingsprogramma

Theorie

Introductie tot GPT: ontdek wat GPT precies is en leer over de technieken die zijn gebruikt om het te ontwikkelen.

De limitaties van ChatGPT: ChatGPT is indrukwekkend, maar kan soms fouten maken. Ervaar waar ChatGPT tekort kan schieten.

Wat gebeurt er met je data: ChatGPT kan voor veel doeleinden worden ingezet. Maar hoe zit het met je data? Wat gebeurt er precies mee?

Use Case

Op Maat: We houden rekening met case-specifieke wensen. Daardoor wordt elke workshop aangepast aan de behoeften van de klant.

Toepassingen van GPT: Ontdek succesvolle voorbeelden van GPT-implementaties in producten van andere bedrijven en leer hoe je GPT en ChatGPT kunt inzetten om je organisatie naar een hoger niveau te tillen.

 

Praktijk

Handson: Ga zelf aan de slag met ChatGPT en ontdek hoe je deze technologie kunt toepassen voor verschillende doeleinden, zoals het schrijven van blogs, verbeteren van e-mails, beantwoorden van vragen, schrijven van code en maken van samenvattingen.

Integratie

Integreren van GPT: Leer hoe je GPT kunt integreren in je bedrijfsprocessen.

Automatiseren: Leer hoe je herhaalde taken kunt automatiseren voor een efficiëntere workflow.

Templates: Om consistentie in je resultaten te behouden, leer je hoe je templates kunt gebruiken.

Een selectie van bedrijven wiens medewerkers wij mochten opleiden

Klant School of Data Science
4.7/5
9,8 op basis van 349 ervaringen. Bekijk ervaringen.

Waarom training ChatGPT?

Ontdek waarom ChatGPT een gamechanger is voor jouw organisatie. Ontdek hoe je AI kunt inzetten om klantvragen efficiënter te beantwoorden, chatbots te verbeteren en nieuwe mogelijkheden te verkennen voor innovatieve AI-toepassingen. Deze workshop biedt je de kennis en tools die je nodig hebt om de concurrentie voor te blijven en je bedrijfsprocessen te automatiseren en te optimaliseren. Doe mee en maak van ChatGPT een krachtig instrument voor klanttevredenheid en zakelijk succes.

Waarom kiezen voor School of Data Science?

Bij School of Data Science hebben we al meer dan vijf jaar ervaring met AI taalmodellen, waaronder het werken met GPT sinds de introductie van GPT-2 in 2019. Onze uitgebreide kennis in AI, Data Science en programmeren stelt ons in staat om een diepgaand inzicht te hebben in hoe ChatGPT optimaal benut kan worden. Gecombineerd met meer dan vijf jaar ervaring in het onderwijs, zijn we uitstekend uitgerust om deze kennis effectief over te brengen. Daarnaast bieden we maandelijks cursussen aan op het gebied van ChatGPT, waardoor we constant in contact staan met de wensen en behoeften van onze klanten.

Workshop details

Locatie: Incompany of bij ons op kantoor in Den Haag, Utrecht of Amsterdam.

Duur: 1 of 2 dagdelen. 

Taal: Nederlands of Engels.

Prijs: Afhankelijk van tijdsduur, aantal deelnemers en locatie.

Ervaringen

Dame workshop ChatGPT
“De ChatGPT-cursus was een leerzame en interactieve ervaring, waarin ik in slechts één dag veel nieuwe kennis heb opgedaan. Een aanrader voor iedereen die geïnteresseerd is in ChatGPT!”
“Ik ben enthousiast over de ChatGPT cursus die ik onlangs heb gevolgd! Het was een ongelooflijk leerzame en intensieve dag waarin ik zoveel nieuwe kennis heb opgedaan over ChatGPT. De trainer had zoveel ervaring en diepgaande kennis over ChatGPT. Hij deelde waardevolle informatie en beantwoordde al mijn vragen. Wat ik echt geweldig vond aan deze cursus, was de interactie en mogelijkheid om vragen te stellen over de onderwerpen die voor mij het meest relevant waren. Als je niet veel tijd hebt en de ChatGPT cursus in slechts één dag wilt doen, dan raad ik deze cursus zeker aan! De onderdelen waren gevarieerd en er was zelfs tijd om te oefenen met de concepten die we leerden, wat echt hielp om de stof beter te begrijpen. Een ander leuk aspect van de cursus was het leren kennen van andere mensen die ook geïnteresseerd zijn in ChatGPT. Het was geweldig om met medecursisten te kunnen praten en van elkaar te leren. Het gaf me een gevoel van gemeenschap en stimuleerde mijn enthousiasme voor de materie nog meer. De faciliteiten waren ook uitstekend. Gratis parkeren maakte het gemakkelijk om naar de locatie te komen en de lunch en snacks waren goed verzorgd. Er was altijd thee, koffie, sap en water beschikbaar, wat zorgde voor een comfortabele leeromgeving. Al met al was de ChatGPT cursus een leerzame ervaring, interactief, goed georganiseerd en de faciliteiten waren uitstekend. Ik zou deze cursus zeker aanraden aan iedereen die geïnteresseerd is in ChatGPT, vooral als je niet veel tijd hebt en toch een grondige en waardevolle leerervaring wilt hebben!”
Thi Tran – Adviseur, coach en ondernemer.
“Deze waardevolle en inspirerende training heeft me een helder beeld gegeven van ChatGPT, inclusief de werking, toepassingen en actuele ontwikkelingen, en heeft mijn enthousiasme aangewakkerd dankzij de bevlogenheid van Rick.”

“Het was een erg toffe training. Gedurende de training heb ik een helder beeld gekregen van hoe ChatGPT nou precies werkt en wat voor ontwikkelingen er op het moment spelen. Verder heb ik een duidelijk inzicht gekregen over hoe ik ChatGPT het best kan gebruiken en op wat voor gebieden ik de Chatbot in kan gaan zetten. Deze training is erg waardevol geweest voor mijn basiskennis over ChatGPT. Rick heeft zijn enthousiasme zeker op mij over laten slaan!”

Sebastian Molenmaker – Recruitment Business Consultant
ChatGPT man workshop
+ 3000

Professionals opgeleid.

~ 9,8

Op basis van > 200 ervaringen.

>500

Organisaties voorzien van opleidingen.

Rick Foto School of Data Science

 

De trainer


Maak kennis met Rick Vink, een zeer ervaren trainer in ChatGPT en een expert op het gebied van Natural Language Processing (NLP) en Language Models (LLM’s). Met meer dan 7 jaar ervaring in het geven van trainingen op het gebied van Machine Learning en Deep Learning, is Rick de perfecte gids om je door de wereld van ChatGPT te leiden. 

Met een achtergrond in natuurkunde en een passie voor het begrijpen en modelleren van data, heeft Rick gestudeerd aan de Technische Universiteit Delft en zijn masteropleiding afgerond aan het befaamde Massachusetts Institute of Technology (MIT). Zijn academische expertise en praktische ervaring stellen hem in staat om complexe concepten op een begrijpelijke en boeiende manier over te brengen.

Wat Rick onderscheidt, is zijn plezier en passie voor het vak. Zijn enthousiasme is aanstekelijk en hij is gedreven om zijn kennis en inzichten te delen, waardoor hij de deelnemers van de training inspireert en motiveert om het beste uit zichzelf te halen.

Met Rick als je trainer ben je verzekerd van een meeslepende leerervaring, waarin zijn diepgaande kennis, praktische expertise en enthousiasme samenkomen om je een solide basis te bieden in ChatGPT. Bereid je voor op een training die je in staat stelt om de mogelijkheden van ChatGPT volledig te benutten onder begeleiding van een gepassioneerde en ervaren professional.

Scroll to Top