Basiscursus programmeren

Een basiscursus programmeren volgen bij de School of Data Science

Je werkt met Data Science, Machine Learning en Artificial Intelligence, maar zou hier graag meer mogelijkheden mee hebben? Dan is het goed om een basiscursus programmeren bij de School of Data Science te volgen. Wij hebben namelijk een cursus voor je klaarstaan waarmee je leert werken met Python. Dit is een programmeertaal die eenvoudig te leren is, maar waar je wel eindeloze mogelijkheden mee hebt. De perfecte taal zodoende voor professionals die hun mogelijkheden sterk willen uitbreiden. Je leert bij ons programmeren via onze basiscursus, die je klassikaal bij ons in Den Haag volgt.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Rick schrijft op bord bij School of Data Science
School of Data Science NRTO Keurmerk
School of Data Science Beste opleider

Een cursus programmeren op basis niveau

Wil jij weten wat er allemaal mogelijk is met programmeren? Wil je bekijken hoe kennis van een programmeertaal als Python jou kan helpen om je werk sneller en beter te doen? Dan is het goed om hiervoor eens te bekijken wat onze basiscursus programmeren je allemaal te bieden heeft. Wij leren je werken met verschillende databronnen en toepassingen, maar leren je daarnaast ook om functies en variabelen te maken en gebruiken. Ook kun je straks interacties met een gebruiker programmeren en daarbij nog meer functionaliteiten voor Python importeren vanuit libraries. Met onze cursus programmeren leer je de basis, maar je zult merken dat je hierdoor al behoorlijk met Python uit de voeten kunt.

0
5/5
255 ervaringen

Kernwaarden

Voordelen

Rick geeft cursus Data Science

Een selectie van bedrijven wiens medewerkers wij mochten opleiden.

BMW Logo School of Data Science
KPN Logo School of Data Science
Zilveren Kruis Logo School of Data Science
Galapagos Logo School of Data Science
Capgemini Logo

Programmeren met een basiscursus

Bij de School of Data Science krijg je les van professionals, die jarenlange ervaring hebben met het werken met Python. Zij zorgen ervoor dat jij straks nog effectiever met Data Science kunt gaan werken. Let er hierbij op dat je onze cursus gratis kunt volgen als je hiervoor gebruik maakt van het STAP budget, of het UWV scholingsbudget. Dit maakt het jou nog makkelijker om straks als programmeur aan de slag te gaan en je kennis in te zetten voor je eigen bedrijf, of voor je klanten.

Cursist Emiel Innovation Academy Data Science
Cursist NLP Cursus Data Science
Cursist Machine Learning
Cursist Dani Innovation Academy Data Science
Cursus Iris Academy School of Data Science

Vragen

Heeft u vragen, ideeën of opmerkingen? Neem contact met ons op!

Scroll to Top