ChatGPT Cursus

Niet Goed Geld Terug

Gratis Annuleren

Startgarantie

NRTO Keurmerk

STAP budget School of Data Science

STAPbudget

9,9 op basis van 95 ervaringen

StartdatumEinddatumLocatie
17-04-202317-04-2023Den Haag
10-06-202310-06-2023Den Haag
06-07-202306-07-2023Den Haag
05-08-202305-08-2023Den Haag

Prijs: €525,-

Gratis met STAP-budget 

Tijdens deze cursus leer je hoe je ChatGPT kunt gebruiken in jouw eigen werkproces om jouw productiviteit te verbeteren. We bespreken hoe ChatGPT, GPT-3 en GPT-4 kunnen worden ingezet voor productontwikkeling, marketing en klantenservice. Je leert zowel de praktische als theoretische aspecten van ChatGPT en hoe deze zich verhouden tot andere GPT varianten. Bovendien ontdek je hoe je ChatGPT kunt integreren in jouw bedrijf om efficiënter te werken en tijd te besparen met automatisering.

Background Image for School of Data Science Website

ChatGPT Cursus

Niet Goed Geld Terug 
Gratis annuleren
Startgarantie

Niveau: MBO/HBO/WO

Trainer:
Locatie: Den Haag/Utrecht

Tijdens deze cursus leer je hoe je ChatGPT kunt gebruiken in jouw eigen werkproces om jouw productiviteit te verbeteren. We bespreken hoe ChatGPT, GPT-3 en GPT-4 kunnen worden ingezet voor productontwikkelingmarketing en klantenservice. Je leert zowel de praktische als theoretische aspecten van ChatGPT en hoe deze zich verhouden tot andere GPT varianten. Bovendien ontdek je hoe je ChatGPT kunt integreren in jouw bedrijf om efficiënter te werken en tijd te besparen met automatisering.

StartdatumEinddatumLocatie
17-04-202317-04-2023Den Haag
10-06-202310-06-2023Den Haag
06-07-202306-07-2023Den Haag
05-08-202305-08-2023Den Haag

Prijs: €525,- 

Gratis met STAP-budget 

Mail: rick@schoolofdatascience.nl

Telefoonnummer:
070 221 1586

Background Image for School of Data Science Website

Ervaringen

Hieronder is een selectie te zien van onze blije klanten. Bekijk hier alle recensies.

Joost van den Brekel
Joost van den Brekel
Senior Strategic Purchaser
Read More
"Duidelijk, betrokken trainer en een uitstekende cursus. De opbouw van de cursus was ook erg goed, en uiteindelijk veel geleerd. Het begon bij de basis, en werd naarmate de cursus volgde steeds ingewikkelder, en daarmee ook leuker."
Donovan Gambier
Donovan Gambier
Coordinator Direct Business Operations T-Mobile
Read More
"Een hele leuke en interessante cursus. Masoed neemt alle tijd om alle informatie door te nemen en vooral door een kleine groep is dit heel fijn. Ik zou de cursus zeker aanraden. "
Nicky Eckhardt
Nicky Eckhardt
Production Team Lead
Read More
"Zeer informatieve cursus. Ik heb erg veel geleerd over hoe ik beter/sneller overweg kan met excel. Het fijne aan de cursus vond ik dat de groep gelimiteerd was zodat je meer 1 op 1 tijd hebt met de trainer. De trainer was erg gemotiveerd en behulpzaam. Zelfs tot na de cursus blijft hij helpen met eventuele vragen. Deze cursus is zeker een aanrader voor diegene die wat makkelijker met excel wilt kunnen omgaan!"
Isabelle van Veen
Isabelle van Veen
Read More
"Kleinschalige cursus en daardoor veel persoonlijke aandacht. Je hebt de mogelijkheid je individuele leerdoelen aan te geven, hier wordt actief op ingespeeld. De trainer had een heleboel kennis maar kan goed levelen met cursisten die nog niet zo gevorderd zijn."
Previous
Next

Informatie

Locatie: Den Haag/Utrecht.
Duur: 1 dag.
Studiebelasting: 7 uur cursus + 3 uur zelfstudie.

Lestijden: 10:00 – 17:00.
TaalNederlands. Engels op aanvraag.
Niveau: MBO/HBO/WO.

Prijs: €525,- excl. btw.
Gratis te volgen met het STAP-Budget.

Deze cursus incompany organiseren voor je team? Neem contact met ons op!

Over de cursus ChatGPT

In deze cursus ga je aan de slag met de familie van GPT – een krachtige AI-technologie die je of jouw bedrijven kan helpen om werk efficiency, marketing, content management, productontwikkeling en klantenservice te verbeteren. Begrijp hoe je deze technologie kunt inzetten om jouw werk te versterken en leer alles over de theoretische achtergrond van GPT.

Je gaat praktisch aan de slag met ChatGPT door het zelf te gebruiken voor het schrijven van pakkende blogs en programmeercode, het verbeteren van e-mails en het beantwoorden van vragen op jouw eigen tekst. Je krijgt inzicht in de verschillende toepassingen van GPT-3, GPT-4 en ChatGPT en ontdekt hoe deze technologie wordt gebruikt in diverse branches.

We bespreken ook hoe jij GPT kunt integreren in jouw organisatie en leren je geavanceerde functies van GPT om het maximale uit deze technologie te halen. Door de combinatie van theorie en praktijk leer je de kracht van GPT te begrijpen en deze technologie slim in te zetten om jouw bedrijf en carrière te versterken.

Leerdoelen cursus ChatGPT

Na deze cursus:
 • ken hoe GPT-3, GPT-4 en ChatGPT werken;
 • kun je ChatGPT gebruiken;
 • ken je ChatGPT best practices;
 • ken je hoe je met de OpenAI API moet werken;
 • kun je teksten zoals emails en blogs verbeteren;
 • ken je hoe ChatGPT kan worden toegepast binnen diverse bedrijfsfuncties;
 • ken je hoe GPT kan worden geïntegreerd in je organisatie;
 • ken je de limitaties van GPT;
 • ken je verschillende varianten van GPT en hoe deze zich verhouden tot elkaar;
 • ken je hoe ChatGPT kan worden ingezet voor specifieke toepassingen;
 • ken je beter de potentiële impact van GPT op verschillende bedrijfssectoren en industrieën.

Voor wie is de cursus ChatGPT?

Voor deze cursus is geen voorkennis nodig. Herken jij jezelf in één van deze punten, dan is deze cursus voor jou:

 • Professionals die hun vaardigheden willen uitbreiden en zich willen aanpassen aan de snel veranderende AI- en tech-omgeving.
 • Personen die geïnteresseerd zijn in de mogelijkheden van GPT voor hun werkzaamheden.
 • Bedrijven die willen weten hoe GPT op verschillende manieren kan worden geïntegreerd in hun bedrijfsprocessen.
 • Personen die geïnteresseerd zijn in de geavanceerde toepassingen van GPT.
 • Personen die geïnteresseerd zijn in hoe GPT werkt.
 • Personen die meer willen weten over de toekomst van AI en technologie.
 • Copywriters en schrijvers die op zoek zijn naar nieuwe tools om hun werk efficiënter te maken.
 • Creativelingen die ChatGPT willen gebruiken voor inspiratie.
 • Personen die met de OpenAI API willen kunnen werken.

Cursusinhoud ChatGPT

Theory

Introductie tot GPT: Ontdek wat GPT precies is en leer over de onderliggende technieken die zijn gebruikt om het te maken.

GPT vs ChatGPT:Verken de verschillende varianten van GPT, waarbij ChatGPT de bekendste is, en leer hoe deze zich tot elkaar verhouden.

Vergelijking GPT met andere taalmodellen: Leer hoe GPT zich verhoudt tot andere taalmodellen en wat dit betekent voor de toekomst van AI.

Use cases

Toepassingen van GPT: Ontdek succesvolle voorbeelden van GPT-implementaties in producten van andere bedrijven.

Contentmarketing en -strategie: Leer hoe GPT kan worden gebruikt om effectieve contentmarketing- en -strategieën te ontwikkelen, zoals het genereren van blogposts, productbeschrijvingen en social media-berichten.

Praktijk

Praktische toepassingen van ChatGPT: Ga zelf aan de slag met ChatGPT en ontdek hoe je deze technologie kunt gebruiken voor diverse toepassingen, zoals het schrijven van blogs, het verbeteren van e-mails, het vinden van antwoorden op vragen, het schrijven van code en het schrijven van samenvattingen.

Advanced theory

Integreren van GPT: Leer hoe je GPT kunt integreren in je bedrijf.

Finetunen van GPT-modellen: Leer hoe je GPT-modellen kunt finetunen voor specifieke toepassingen en hoe je de prestaties van modellen kunt verbeteren.

Beperkingen van GPT: Ontdek de limieten van GPT en wanneer het niet de beste oplossing is.

Extra informatie over de cursus ChatGPT

 • Na je inschrijving nemen we contact met je op om een intake in te plannen. Dit doen we om je ervaring en leerbehoeften goed in kaart te brengen.
 • De cursussen worden gegeven in kleine groepen. Dit doen wij omdat wij geloven dat persoonlijke aandacht voor de beste leerervaring zorgt.
 • Tijdens de cursus wordt afgewisseld tussen uitleg en hands-on opdrachten. Daarom is tijdens de cursus een eigen laptop nodig.
 • Tijdens de cursus zal er een lunch worden voorzien. Heb je dieetvoorkeuren? Laat het ons weten! Dan zorgen wij voor een aangepaste lunch.

Veelgestelde vragen

ChatGPT is een AI-technologie die gebruikmaakt van taalmodellen en neurale netwerken om menselijke spraakpatronen te analyseren en te genereren.

GPT kan worden gebruikt voor een breed scala aan toepassingen, waaronder geautomatiseerde klantenservice, contentgeneratie, sparring partner,  correctie middel, en taakautomatisering. Het kan helpen om de productiviteit te verhogen, de klantervaring te verbeteren en de bedrijfskosten te verlagen.

Nee, je hebt geen ervaring met programmeren of NLP nodig om deel te nemen aan deze cursus. De cursus is ontworpen om toegankelijk te zijn voor mensen met verschillende niveaus van technische kennis.

Geavanceerde functies van GPT omvatten het trainen en finetunen van modellen, het gebruik van meerdere talen en de integratie met andere AI-technologieën. Deze functies kunnen worden ingezet om specifieke zakelijke uitdagingen op te lossen en de prestaties van ChatGPT te verbeteren.

Je kunt opdrachten verwachten waarbij je zelf aan de slag gaat met ChatGPT, bijvoorbeeld het schrijven van blogs, het verbeteren van e-mails en het beantwoorden van vragen op jouw eigen tekst.

Beperkingen van ChatGPT zijn bijvoorbeeld de beperkte contextuele kennis en de mogelijkheid om racistische of beledigende taal te genereren. Deze beperkingen kunnen worden overwonnen door het finetunen van modellen, het selecteren van geschikte trainingsgegevens en het gebruik van filters. Daarnaast is GPT ook gelimiteerd door de lengte.

Je leert hoe je ChatGPT kunt integreren in jouw organisatie door inzicht te krijgen in de verschillende implementatiemogelijkheden zoals de API.

GPT-3 (Generative Pre-trained Transformer 3) is een krachtige taalmodel ontwikkeld door OpenAI dat in staat is om mensachtige taal te genereren en een breed scala aan natuurlijke taaltaken uit te voeren, zoals het schrijven van artikelen, vertalen en het beantwoorden van vragen.

ChatGPT een subset van het algemene GPT-3 model dat specifiek is ontworpen voor conversatie-gebaseerde applicaties. Beide modellen gebruiken dezelfde transformer-architectuur en hebben vergelijkbare prestaties op veel natuurlijke taaltaken, maar ChatGPT is specifiek geoptimaliseerd voor conversaties.

 

Scroll to Top