Cursus programmeren beginners

Een cursus programmeren voor beginners volgen

Wil jij leren programmeren? Je maakt dan een goede keuze. Programmeren is namelijk bij uitstek een vakgebied waar momenteel veel werk in is en waar je veel mogelijkheden mee hebt. Bij de School of Data Science leren wij je graag de basisbeginselen van het programmeren, zodat je deze kennis al in kunt zetten bij bijvoorbeeld Data Science. Onze cursus programmeren voor beginners is dan ook een prima cursus voor professionele gebruikers die taken willen leren automatiseren en die dankzij hun nieuwe kennis betere analyses willen kunnen maken.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Rick schrijft op bord bij School of Data Science
School of Data Science NRTO Keurmerk
School of Data Science Beste opleider

Een beginner cursus programmeren volgen

Als jij met behulp van een goede cursus als beginner wil leren programmeren, dan hoef je hiervoor niet verder te zoeken. We hebben onder andere een beginner cursus programmeren met Python opgezet. Hiermee leer je alle mogelijkheden die je met deze programmeertaal hebt kennen. Python is een taal die eenvoudig onder de knie te krijgen is, maar waarmee je wel vele mogelijkheden hebt. Bij onze cursus leer je deze allemaal kennen. Zo kun je na afloop onder andere werken met databronnen en toepassingen, alsmede functies en variabelen maken en gebruiken. Voor een compleet overzicht van wat er allemaal mogelijk is met onze Python cursus verwijzen wij je graag naar de desbetreffende pagina elders op deze website.

0
5/5
255 ervaringen

Kernwaarden

Voordelen

Rick geeft cursus Data Science

Een selectie van bedrijven wiens medewerkers wij mochten opleiden.

BMW Logo School of Data Science
KPN Logo School of Data Science
Zilveren Kruis Logo School of Data Science
Galapagos Logo School of Data Science
Capgemini Logo

Volg een cursus beginner programmeren

Wij bieden een cursus voor elke beginner in het programmeren. Wil jij aan de slag in Data Science? Dan is het goed om hiervoor een cursus bij de School of Data Science te volgen. Als jij de grondbeginselen van Python snapt, dan heb je gelijk al een voorsprong als het aankomt op het analyseren van data en het automatiseren van taken. Meer weten over wat er met Python allemaal mogelijk is, of wat je mag verwachten van onze beginner cursus programmeren? Neem dan contact met ons op om je vragen aan ons te stellen. Onze cursus programmeren voor beginners is bij uitstek geschikt voor alle professionele gebruikers die hiermee aan de slag willen gaan!

Cursist Emiel Innovation Academy Data Science
Cursist NLP Cursus Data Science
Cursist Machine Learning
Cursist Dani Innovation Academy Data Science
Cursus Iris Academy School of Data Science

Vragen

Heeft u vragen, ideeën of opmerkingen? Neem contact met ons op!

Scroll to Top