Cursus programmeren

Een cursus programmeren volgen bij School of Data Science

Ben jij op zoek naar een professionele cursus programmeren? Schrijf je dan in bij de School of Data Science. Wij geven een cursus programmeren, waarmee jij de basisbeginselen van het programmeren met Python onder de knie krijgt. Python is een programmeertaal die veel wordt gebruikt, aangezien deze niet ingewikkeld is om te leren. Het is een taal die kan worden gebruikt voor onder andere Data Science, Machine learning en Artificial Intelligence. Het is zodoende een programmeertaal die prima geschikt is voor zakelijk gebruik. Wij hebben veel ervaring met het werken met Python, maar ook met andere mensen hierin opleiden.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Rick schrijft op bord bij School of Data Science
School of Data Science NRTO Keurmerk
School of Data Science Beste opleider

De leerdoelen van onze programmeercursus

Als jij je inschrijft voor een programmeercursus bij de School of Data Science, dan gaan we samen met jou werken naar een aantal belangrijke doelen. We leren je alle mogelijkheden die Python biedt, zodat je straks bijvoorbeeld kunt werken met meerdere verschillende databronnen en toepassingen. Ook kun je functies maken en gebruiken, variabelen maken en gebruiken, interacties met een gebruiker programmeren en extra functionaliteiten importeren in Python vanuit libraries. Wil jij hier meer over weten? We hebben een uitgebreid overzicht van de inhoud van onze cursus op een van de andere pagina’s van deze website voor je klaarstaan.

 
0
5/5
255 ervaringen

Kernwaarden

Voordelen

Rick geeft cursus Data Science

Een selectie van bedrijven wiens medewerkers wij mochten opleiden.

BMW Logo School of Data Science
KPN Logo School of Data Science
Zilveren Kruis Logo School of Data Science
Galapagos Logo School of Data Science
Capgemini Logo

programmeer cursus

Werken met een goede programmeercursus

Een cursus programmeren volgen is de ideale oplossing voor mensen die op zakelijk gebied met Python aan de slag willen gaan. Wil jij voor je werk bijvoorbeeld bepaalde dagelijkse taken op de computer automatiseren? Of is jouw bedrijf actief op het gebied van Machine Learning, Data Science, Predictive Analytics en Business Intelligence? Dan vertellen we je graag meer over wat je van onze programmeercursus kunt verwachten. Neem contact met ons op als jij vragen aan ons hebt over onze cursussen. We leggen je dan graag uit wat jij allemaal met onze cursus kunt bereiken. Inschrijven doe je eenvoudig via deze website. Je kunt de cursus gratis volgen met het STAP budget of via het UWV scholingsbudget. Je vindt hier meer informatie over de overige cursussen die wij geven. 

Cursist Emiel Innovation Academy Data Science
Cursist NLP Cursus Data Science
Cursist Machine Learning
Cursist Dani Innovation Academy Data Science
Cursus Iris Academy School of Data Science

Vragen

Heeft u vragen, ideeën of opmerkingen? Neem contact met ons op!

Scroll to Top