Cursus Python

Een cursus Python volgen bij de School of Data Science

Voor een professionele cursus Python programmeren ben je bij de School of Data Science aan het juiste adres. Wij hebben ervaren, kundige specialisten klaarstaan die jou leren wat er allemaal mogelijk is met Python. Dit is een eenvoudige maar uitgebreide programmeertaal die bijvoorbeeld ingezet kan worden voor Data Science, data analyse, Machine Learning en Artificial Intelligence. Python is krachtig, flexibel en simpel waar je een ruim aanbod aan mogelijkheden mee hebt. Wij leren je alle basisprincipes, zodat je straks na het afronden van onze Python cursus deze programmeertaal professioneel in kunt zetten.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Rick schrijft op bord bij School of Data Science
School of Data Science NRTO Keurmerk
School of Data Science Beste opleider

Aan de slag met Python

Python is niet voor niets een van de meest gebruikte programmeertalen ter wereld. Vooral als het aankomt op Data Science en alles wat daarmee samenhangt is Python de ideale taal. Bij onze Python cursus leer je werken met meerdere verschillende datatypes, kun je functies maken en gebruiken, weet je alles van variabelen en kun je extra functionaliteiten voor Python importeren. Dit is slechts een greep uit de vaardigheden die je bij onze cursus over Python allemaal gaat leren. We geven een klassikale cursus Python, aangezien we geloven dat je op deze manier het beste leert wat er allemaal met Python mogelijk is. Je kunt namelijk altijd met je vragen direct bij je docent terecht en hebt ook directe interactie met je medestudenten.

0
5/5
255 ervaringen

Kernwaarden

Voordelen

Rick geeft cursus Data Science

Een selectie van bedrijven wiens medewerkers wij mochten opleiden.

BMW Logo School of Data Science
KPN Logo School of Data Science
Zilveren Kruis Logo School of Data Science
Galapagos Logo School of Data Science
Capgemini Logo

Meer weten over onze klassikale cursus voor Python?

Neem contact met ons op als je meer wil weten over wat er allemaal met onze Python cursus mogelijk is. We staan klaar om jouw vragen te beantwoorden. Je vindt ook uitgebreide informatie over onze cursus op de overige pagina’s van deze website. Met onze cursus kun jij straks Python gebruiken bij je bedrijf. Het is daarbij mogelijk om onze cursus gratis te volgen met behulp van het STAP budget, of het UWV scholingsbudget.

Cursist Emiel Innovation Academy Data Science
Cursist NLP Cursus Data Science
Cursist Machine Learning
Cursist Dani Innovation Academy Data Science
Cursus Iris Academy School of Data Science

Vragen

Heeft u vragen, ideeën of opmerkingen? Neem contact met ons op!

Scroll to Top