ChatGPT Cursus

Niet Goed Geld Terug

Gratis Annuleren

Startgarantie

NRTO Keurmerk

9.6 op basis van 18 ervaringen

StartdatumEinddatumLocatie
18-03-202418-03-2024Den Haag
08-04-202408-04-2024Utrecht
29-04-202429-04-2024Den Haag
21-05-202421-05-2024Amsterdam
10-06-202410-06-2024Den Haag
01-07-202401-07-2024Utrecht
525,- excl. btw

Ontdek het creëren van de beste prompts, onthul de toepassingen van ChatGPT en leer de werking van ChatGPT kennen! We behandelen diverse technieken en toepassingen, waaronder het schrijven van content, opstellen van e-mails, vormgeven van marketinguitingen en beheren van social media. Daarnaast kijken we hoe GPT werkt en wat het verschil is tussen ChatGPT en GPT-4.

Waarom kiezen voor de School of Data Science? Meer dan 300 deelnemers hebben bij ons al een cursus ChatGPT gevolgd. Als pioniers in AI-onderwijs, hebben wij ruime ervaring met GPT-technologie sinds GPT-2 (2019) en hebben we zelfs onze eigen modellen getraind. Onze diepgaande kennis en expertise zorgen ervoor dat jij de ins en outs van ChatGPT leert kennen en de grenzen van je creativiteit kunt verleggen.

Deze cursus incompany organiseren voor je team? Dat kan via knop hieronder!
Background Image for School of Data Science Website

ChatGPT Cursus

Niet Goed Geld Terug
Gratis annuleren 
Startgarantie
★★★★★9,6 op basis van 18 ervaringen 

Niveau: MBO/HBO/WO Trainer:

Ontdek het creëren van de beste prompts, onthul de toepassingen van ChatGPT en leer de werking van ChatGPT kennen! We behandelen diverse technieken en toepassingen, waaronder het schrijven van content, opstellen van e-mails, vormgeven van marketinguitingen en beheren van social media. Daarnaast kijken we hoe GPT werkt en wat het verschil is tussen ChatGPT en GPT-4.

Waarom kiezen voor de School of Data Science? Meer dan 300 deelnemers hebben bij ons al een cursus ChatGPT gevolgd. Als pioniers in AI-onderwijs, hebben wij ruime ervaring met GPT-technologie sinds GPT-2 (2019) en hebben we zelfs onze eigen modellen getraind. Onze diepgaande kennis en expertise zorgen ervoor dat jij de ins en outs van ChatGPT leert kennen en de grenzen van je creativiteit kunt verleggen.

525,-  excl. btw
StartdatumEinddatumLocatie
18-03-202418-03-2024Den Haag
08-04-202408-04-2024Utrecht
29-04-202429-04-2024Den Haag
21-05-202421-05-2024Amsterdam
10-06-202410-06-2024Den Haag
01-07-202401-07-2024Utrecht

Mail: rick@schoolofdatascience.nl

Telefoonnummer:
070 221 1586

Background Image for School of Data Science Website

Ervaringen

Hieronder is een selectie te zien van onze blije klanten. Bekijk hier alle recensies.
Sebastian Molenmaker
Sebastian Molenmaker
Recruitment Business Consultant
Read More
"Het was een erg toffe training. Gedurende de training heb ik een helder beeld gekregen van hoe ChatGPT nou precies werkt en wat voor ontwikkelingen er op het moment spelen. Verder heb ik een duidelijk inzicht gekregen over hoe ik ChatGPT het best kan gebruiken en op wat voor gebieden ik de Chatbot in kan gaan zetten. Deze training is erg waardevol geweest voor mijn basiskennis over ChatGPT. Rick heeft zijn enthousiasme zeker op mij over laten slaan!"
Thi Tran
Thi Tran
adviseur, coach en ondernemer
Read More
"Ik ben enthousiast over de ChatGPT cursus die ik onlangs heb gevolgd! Het was een ongelooflijk leerzame en intensieve dag waarin ik zoveel nieuwe kennis heb opgedaan over ChatGPT. De trainer had zoveel ervaring en diepgaande kennis over ChatGPT. Hij deelde waardevolle informatie en beantwoordde al mijn vragen. Wat ik echt geweldig vond aan deze cursus, was de interactie en mogelijkheid om vragen te stellen over de onderwerpen die voor mij het meest relevant waren. Als je niet veel tijd hebt en de ChatGPT cursus in slechts één dag wilt doen, dan raad ik deze cursus zeker aan! De onderdelen waren gevarieerd en er was zelfs tijd om te oefenen met de concepten die we leerden, wat echt hielp om de stof beter te begrijpen. ...
Tobias Som
Tobias Som
Read More
Enorm inspirerende middag. Echt de basis geleerd van ChatGPT met daarbij ook de verdieping op toepassing in de praktijk. Ik kan aan de slag met e-mails, blogs, plug-ins etc. Een aanrader.
Cynthia Streep
Cynthia Streep
Interim manager
Read More
Brede blik op ChatGPT incl. historie, meerdere praktische oefeningen, veel ideeen hoe search prompts te maken en te vinden. Trainer heeft er veel ervaring mee (programmeur), locatie Utrecht was prima (lunch en locatie). Goede omvang van aantal deelnemers. Wat kan beter? - Iets minder tijd besteden aan de historie van Chat GPT (ging veel tijd aan op) -Iets minder snel/wat chaotisch aandoend door Ricks ervaring en persoonlijkheid; -Nog iets meer voorbeelden van goede toepassingen en prompts zou het voor mij nog meer toegevoegde waarde geven.
Machteld Tiessens
Machteld Tiessens
ICT medewerker
Read More
Het was een leuke training waarbij ik echt wat heb geleerd en dit kan ik ook toepassen in mijn werk. Ik kijk ernaar uit om met behulp van chatGPT mijn processen te optimaliseren en leuke nieuwe vaardigheden te ontdekken.
Previous
Next

Informatie

Locatie: Den Haag/Utrecht/Amsterdam/incompany
Duur: 1 dag. 
Studiebelasting: 7 uur cursus + 3 uur zelfstudie.

Lestijden: 10:00 – 17:00.
TaalNederlands. Engels op aanvraag.
Niveau: MBO/HBO/WO.

Prijs: €525,- excl. btw.

Deze cursus incompany organiseren voor je team? Neem contact met ons op!

Over de cursus ChatGPT

Ben je op zoek naar manieren om meer te halen uit ChatGPT? Om betere prompts te maken of om het effectiever in te zetten binnen jullie organisatie? Tijdens deze training zal je leren hoe ChatGPT verantwoordelijk kan worden ingezet voor het verbeteren van teksten, brainstormen en het beantwoorden van vragen. Je zal ook leren hoe je beter vragen kan stellen aan ChatGPT met meerdere prompting technieken, en we geven je een kijkje hoe ChatGPT werkt. 

Praktische ervaring is essentieel om volledig vertrouwd te raken met nieuwe technologie. Daarom krijg je tijdens onze cursus de kans om zelf aan de slag te gaan met ChatGPT.

Onze cursus is zorgvuldig samengesteld om een evenwichtige mix van theorie en praktijk te bieden. Ons doel is om je een grondig inzicht te geven in de mogelijkheden van GPT en je te begeleiden bij het optimaal benutten van deze krachtige technologie in jouw organisatie. Doe mee aan onze cursus en ontdek hoe je ChatGPT kunt omzetten van een nuttige tool naar een essentiële bondgenoot in je werkprocessen.

Leerdoelen cursus ChatGPT

Na deze cursus:
 • kun je ChatGPT gebruiken;
 • kun je teksten zoals emails en blogs verbeteren;
 • kun je tone of voice verwerken in teksten;
 • kun je brainstormen met ChatGPT;
 • ken je waar ChatGPT minder goed in is;
 • ken je de limitaties van ChatGPT;
 • ken je meerdere voordelen van de betaalde versie van ChatGPT;
 • ken je hoe het zit met de security van je data;
 • ken hoe ChatGPT en ander GPT modellen werken;
 • ken je ChatGPT meerdere prompting technieken.

Voor wie is de cursus ChatGPT?

Voor deze cursus is geen voorkennis nodig. Herken jij jezelf in één van deze punten, dan is deze cursus voor jou:

 • Professionals die hun vaardigheden willen uitbreiden en zich willen aanpassen aan de snel veranderende AI- en tech-omgeving.
 • Personen die geïnteresseerd zijn in de mogelijkheden van GPT voor veel voorkomende toepassingen.
 • Personen die geïnteresseerd zijn in advanced ChatGPT gebruik.
 • Personen die geïnteresseerd zijn in hoe GPT werkt.
 • Personen die meer willen weten over de toekomst van AI en technologie.
 • Copywriters en schrijvers die op zoek zijn naar nieuwe tools om hun werk efficiënter te maken.
 • Creativelingen die ChatGPT willen gebruiken voor inspiratie.

Cursusinhoud ChatGPT

Best Practices

Human in the loop: ChatGPT is in eerste instantie een schrijfgereedschap. Het presteert optimaal wanneer een persoon de tool begeleidt en redigeert. 

Tone of voice: Pas je eigen schrijfstijl toe op je teksten om ze uniek en herkenbaar te maken.

Time to think: Leer hoe je diepgaandere antwoorden kunt verkrijgen door ChatGPT de tijd te geven om de antwoorden goed te overdenken.

Theory

Introductie tot GPT: Duik in de wereld van Large Language Models (LLMs) en ontdek de onderliggende technieken die het mogelijk maken.

Vergelijking GPT met andere taalmodellen: Ontdek hoe GPT zich verhoudt tot andere taalmodellen en wat dit betekent voor de toekomst van AI.

Dataprivacy: Wanneer je ChatGPT gebruikt zal je data sturen via het internet. Maar wat gebeurt er allemaal met je data?

Beperkingen van ChatGPT: ChatGPT is een wiskundig model dat berekent welke woorden geschreven moeten worden, maar het heeft zijn beperkingen. Leer waar het model tekortschiet.

Use cases

Brainstorming: Ontdek hoe ChatGPT kan worden gebruiken voor het brainstromen van bijvoorbeeld persona’s of een SWOT analayse.

Contentmarketing en -strategie: Ontdek hoe GPT kan worden gebruikt om effectieve contentmarketing- en -strategieën te ontwikkelen, bijvoorbeeld door het genereren van blogposts, productbeschrijvingen en social media-berichten.

Praktijk

Praktische toepassingen van ChatGPT: Krijg hands-on ervaring met ChatGPT en ontdek hoe je deze technologie kunt gebruiken voor uiteenlopende toepassingen, zoals het schrijven van boeiende blogs, het verbeteren van e-mails, het vinden van antwoorden op vragen, het programmeren van code en het opstellen van samenvattingen.

Extra informatie over de cursus ChatGPT

 • Na je inschrijving nemen we contact met je op om een intake in te plannen. Dit doen we om je ervaring en leerbehoeften goed in kaart te brengen.
 • De cursussen worden gegeven in kleine groepen. Dit doen wij omdat wij geloven dat persoonlijke aandacht voor de beste leerervaring zorgt.
 • Tijdens de cursus wordt afgewisseld tussen uitleg en hands-on opdrachten. Daarom is tijdens de cursus een eigen laptop nodig.
 • Tijdens de cursus zal er een lunch worden voorzien. Heb je dieetvoorkeuren? Laat het ons weten! Dan zorgen wij voor een aangepaste lunch.

Veelgestelde vragen

ChatGPT is een AI-technologie die gebruikmaakt van taalmodellen en neurale netwerken om menselijke spraakpatronen te analyseren en te genereren.

GPT kan worden gebruikt voor een breed scala aan toepassingen, waaronder geautomatiseerde klantenservice, contentgeneratie, sparring partner,  correctie middel, en taakautomatisering. Het kan helpen om de productiviteit te verhogen, de klantervaring te verbeteren en de bedrijfskosten te verlagen.

Nee, je hebt geen ervaring met programmeren of NLP nodig om deel te nemen aan deze cursus. De cursus is ontworpen om toegankelijk te zijn voor mensen met verschillende niveaus van technische kennis.

Geavanceerde functies van GPT omvatten het trainen en finetunen van modellen, het gebruik van meerdere talen en de integratie met andere AI-technologieën. Deze functies kunnen worden ingezet om specifieke zakelijke uitdagingen op te lossen en de prestaties van ChatGPT te verbeteren.

Je kunt opdrachten verwachten waarbij je zelf aan de slag gaat met ChatGPT, bijvoorbeeld het schrijven van blogs, het verbeteren van e-mails en het beantwoorden van vragen op jouw eigen tekst.

Beperkingen van ChatGPT zijn bijvoorbeeld de beperkte contextuele kennis en de mogelijkheid om racistische of beledigende taal te genereren. Deze beperkingen kunnen worden overwonnen door het finetunen van modellen, het selecteren van geschikte trainingsgegevens en het gebruik van filters. Daarnaast is GPT ook gelimiteerd door de lengte.

Je leert hoe je ChatGPT kunt integreren in jouw organisatie door inzicht te krijgen in de verschillende implementatiemogelijkheden zoals de API.

GPT-3 (Generative Pre-trained Transformer 3) is een krachtige taalmodel ontwikkeld door OpenAI dat in staat is om mensachtige taal te genereren en een breed scala aan natuurlijke taaltaken uit te voeren, zoals het schrijven van artikelen, vertalen en het beantwoorden van vragen.

ChatGPT een subset van het algemene GPT-3 model dat specifiek is ontworpen voor conversatie-gebaseerde applicaties. Beide modellen gebruiken dezelfde transformer-architectuur en hebben vergelijkbare prestaties op veel natuurlijke taaltaken, maar ChatGPT is specifiek geoptimaliseerd voor conversaties.

 

Scroll to Top