Cursus programmeren python

Een cursus programmeren met Python volgen

Wil jij je laten omscholen tot programmeur? Zie jij het zitten om in de Data Science te gaan werken? Of kom je net van school en ga je graag aan de slag op een vakgebied waar bedrijven altijd op zoek zijn naar nieuwe talenten? Dan raden wij je aan om een cursus programmeren met Python te volgen bij de School of Data Science. Dit is namelijk de perfecte introductie op het gebied van niet alleen programmeren, maar ook het werken met Data Science, Machine Learning en Artificial Intelligence. Python is een programmeertaal die je op dit gebied perfect in kunt zetten, waarbij het ook nog eens een taal is die je jezelf eenvoudig aan kunt leren.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Rick schrijft op bord bij School of Data Science
School of Data Science NRTO Keurmerk
School of Data Science Beste opleider

Werken met Python na onze cursus programmeren

De School of Data Science heeft een cursus voor je klaarstaan waarmee jij alle mogelijkheden van Python leert kennen. Hiermee kun jij straks zonder problemen het maken van data analyses automatiseren. Maar dat is niet het enige wat je leert bij onze programmeren met Python cursus. Zo kun jij straks werken met meerdere databronnen en toepassingen, functies en variabelen maken en gebruiken en extra functionaliteiten importeren vanuit Python libraries. Dit alles leer je in twee dagen, waarbij je les krijgt van enthousiaste, ervaren en kundige docenten. Wij geven de cursus programmeren met Python klassikaal, zodat je altijd direct je vragen kunt stellen aan onze docent, of een van je medestudenten.

0
5/5
255 ervaringen

Kernwaarden

Voordelen

Rick geeft cursus Data Science

Een selectie van bedrijven wiens medewerkers wij mochten opleiden.

BMW Logo School of Data Science
KPN Logo School of Data Science
Zilveren Kruis Logo School of Data Science
Galapagos Logo School of Data Science
Capgemini Logo

Python met onze cursus programmeren leren

Als jij wil leren programmeren is een Python cursus van de School of Data Science de beste keuze. We hebben onze cursus dusdanig ontwikkeld dat je snel de basisprincipes van Python leert kennen. Elders op deze website vind je een uitgebreid overzicht van de inhoud van onze Python cursus, maar ook van de overige cursussen die wij geven. Je leert dagelijkse taken automatiseren, waardoor Python de ideale programmeertaal is voor mensen die hier zakelijk mee aan de slag willen gaan. Je hebt de mogelijkheid om onze cursussen gratis te volgen met behulp van het STAP budget, maar ook via het UWV scholingsbudget.

Cursist Emiel Innovation Academy Data Science
Cursist NLP Cursus Data Science
Cursist Machine Learning
Cursist Dani Innovation Academy Data Science
Cursus Iris Academy School of Data Science

Vragen

Heeft u vragen, ideeën of opmerkingen? Neem contact met ons op!

Scroll to Top