Data science opleiding

Een Data Science opleiding volgen 

Data Science is een van de vakgebieden waar momenteel een grote vraag is naar professionals. Dat is niet verwonderlijk, aangezien vele bedrijven graag mensen in dienst hebben die hen kunnen helpen bij het maken van analyses op het gebied van data. Wil jij je laten omscholen tot Data Scientist, of kom je net van school en zie je dit als een ideale toekomstige carriere? Dan nodigen wij je uit om een opleiding te komen volgen bij de School of Data Science. Bij ons vind je een complete Data Science opleiding, waarmee je alles leert wat hierbij komt kijken. De ideale cursus voor mensen die professioneel met Data Science aan de slag willen gaan.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Rick schrijft op bord bij School of Data Science
School of Data Science NRTO Keurmerk
School of Data Science Beste opleider

De beste Data Science opleiding

Wij bieden je een compleet traject aan voor het leren werken met Data Science. Dit traject omvat alle cursussen die je nodig hebt om straks als Data Scientist te kunnen werken. Denkt dan aan het leren werken met Python, wat een ideale tool is voor het automatiseren van belangrijke taken. Maar je leert ook wat data analyse precies inhoudt en wat hierbij komt kijken. De cursus bestaat uit verschillende modules. Meerdere modules van deze Data Science opleiding volg je klassikaal, maar een deel wordt ook aangeboden als zelfstudie. De modules bij elkaar maken het je mogelijk een zeer complete Data Science opleiding te volgen.

0
5/5
255 ervaringen

Kernwaarden

Voordelen

Rick geeft cursus Data Science

Een selectie van bedrijven wiens medewerkers wij mochten opleiden.

BMW Logo School of Data Science
KPN Logo School of Data Science
Zilveren Kruis Logo School of Data Science
Galapagos Logo School of Data Science
Capgemini Logo

Volg een Data Science opleiding klassikaal

We geloven bij de School of Data Science dat het klassikaal volgen van een cursus als deze heel wat voordelen met zich meebrengt. Zo is de kans minder groot dat je afgeleid wordt en heb je altijd de mogelijkheid om direct je vragen te stellen aan de docent. Ook heb je direct contact met je medestudenten, waar je veel van op kan steken. Je hebt bij ons de mogelijkheid om het STAP budget in te zetten. Dit houdt in dat je voor 1000 euro aan opleidingen gratis kunt volgen. Ook een opleiding volgen met het UWV scholingsbudget is mogelijk.

Cursist Emiel Innovation Academy Data Science
Cursist NLP Cursus Data Science
Cursist Machine Learning
Cursist Dani Innovation Academy Data Science
Cursus Iris Academy School of Data Science

Vragen

Heeft u vragen, ideeën of opmerkingen? Neem contact met ons op!

Scroll to Top