Leren programmeren met Python

Python is een programmeertaal die eenvoudig te leren is, maar waar je wel een groot aantal mogelijkheden mee hebt. Het is de programmeertaal die je bij uitstek in kunt zetten voor Data Analyse, Data Science, Machine Learning en Artificial Intelligence. Ben jij hier professioneel mee bezig, dan raden wij je aan om je in te schrijven voor de Python cursus van de School of Data Science. Wij leren je programmeren met Python, zodat je de functionaliteiten van deze programmeertaal optimaal in kunt zetten om een goede data analyse te maken. Python is een waardevolle tool waar wij je graag mee leren werken. 

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Rick schrijft op bord bij School of Data Science
School of Data Science NRTO Keurmerk
School of Data Science Beste opleider

Met Python leren programmeren

Laat het idee van een programmeertaal leren je niet afschrikken. Python is namelijk een taal die logisch en simpel in elkaar zit. Na afloop van onze korte cursus kun jij hier al prima mee werken en alle mogelijkheden gebruiken. We leren je al deze mogelijkheden kennen, zodat jij kunt gaan werken met verschillende databronnen en toepassingen. Daarnaast kun je straks functies en variabelen maken en gebruiken, functies programmeren en interactie met een gebruiker programmeren. Hier hoef je geen gespecialiseerde programmeur voor in te schakelen, wij zorgen ervoor dat je hier zelf zonder problemen mee aan de slag kunt. Wij leren je met Python programmeren, waarna er een wereld aan mogelijkheden voor je opent.

0
5/5
255 ervaringen

Kernwaarden

Voordelen

Rick geeft cursus Data Science

Een selectie van bedrijven wiens medewerkers wij mochten opleiden.

BMW Logo School of Data Science
KPN Logo School of Data Science
Zilveren Kruis Logo School of Data Science
Galapagos Logo School of Data Science
Capgemini Logo

leren python programmeren

Wil jij leren met Python programmeren?

We vinden het belangrijk om jou zo goed mogelijk met Python te leren werken. Onze cursus is bedoeld voor mensen die hier hun werk mee willen ondersteunen. Misschien ben je simpelweg benieuwd naar wat er allemaal mogelijk is met programmeren. Maar het kan ook dat jij dagelijks werkt met Excel en benieuwd bent hoe je dit nog efficiënter en makkelijker kunt maken. Wil jij iets gaan doen met Data Science, Machine Learning of Artificial Intelligence, maar weet je niet precies wat? Leren programmeren met Python is dan een goede eerste stap. Via de School of Data Science met Python leren programmeren kan je daarbij ook nog eens geheel gratis doen, met behulp van het STAP budget of het UWV scholingsbudget. Meer weten over hoe wij leren met Python te programmeren? Je kunt dan altijd contact met ons opnemen om je vragen te stellen.

Cursist Emiel Innovation Academy Data Science
Cursist NLP Cursus Data Science
Cursist Machine Learning
Cursist Dani Innovation Academy Data Science
Cursus Iris Academy School of Data Science

Vragen

Heeft u vragen, ideeën of opmerkingen? Neem contact met ons op!

Scroll to Top