Omscholen data scientist

Laat je omscholen tot Data Scientist

Zie jij het wel zitten om te gaan werken als Data Scientist? Dit is een beroepstak waar momenteel veel werk in is. Grote en kleine bedrijven zijn altijd op zoek naar professionals die hen kunnen ondersteunen bij het analyseren van zogeheten Big Data. Denk jij dat je het in je hebt om deze analyses uit te voeren? Laat je dan omscholen tot Data Scientist. De School of Data Science helpt jou hier graag bij. We hebben meerdere cursussen voor je klaarstaan waarmee je eenvoudig kunt leren wat er allemaal bij komt kijken om als Data Scientist te werken. We hebben een Data Science learning journey voor je ontwikkeld, waarmee jij alle cursussen op een presenteerblaadje krijgt die nodig zijn om als Data Scientist te gaan werken.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Rick schrijft op bord bij School of Data Science
School of Data Science NRTO Keurmerk
School of Data Science Beste opleider

Omscholen als Data Scientist

Wil jij je tot Data Scientist laten omscholen? Neem dan een kijkje bij de cursussen die wij voor je klaar hebben staan. Deze cursussen zijn geschikt voor mensen die net beginnen op dit vakgebied, maar ook voor mensen die al wat meer ervaring hebben. Bij ons vind je een goede balans tussen theorie en praktijk. Je begint dan met een module waarin je leert werken met de programmeertaal Python, wat een taal is die eenvoudig te leren is maar wel vele mogelijkheden biedt. Module 2 gaat over data exploratie en visualisatie, terwijl je in module 3 daadwerkelijk met Data Science aan de slag gaat. De afsluitende vierde module gaat dan nog over data analyse, classificatie en clustering. Zo heb jij een compleet pakket aan cursussen om je te laten omscholen als Data Scientist.

0
5/5
255 ervaringen

Kernwaarden

Voordelen

Rick geeft cursus Data Science

Een selectie van bedrijven wiens medewerkers wij mochten opleiden.

BMW Logo School of Data Science
KPN Logo School of Data Science
Zilveren Kruis Logo School of Data Science
Galapagos Logo School of Data Science
Capgemini Logo

Meer weten over onze cursussen?

Je tot Data Scientist laten omscholen kun je het beste doen bij de School of Data Science. Wij hebben namelijk een opleiding klaarstaan die compleet is en waar iedereen mee aan de slag kan gaan. Een deel van deze cursussen wordt klassikaal gegeven, maar er zijn ook onderdelen die met zelfstudie gedaan worden. We vertellen je hier graag meer over, je mag dan ook altijd contact met ons opnemen om je vragen aan ons te stellen. We willen daarbij graag nog vermelden dat je dankzij het STAP budget cursussen gratis kunt volgen, net als met het UWV scholingsbudget.

Cursist Emiel Innovation Academy Data Science
Cursist NLP Cursus Data Science
Cursist Machine Learning
Cursist Dani Innovation Academy Data Science
Cursus Iris Academy School of Data Science

Vragen

Heeft u vragen, ideeën of opmerkingen? Neem contact met ons op!

Scroll to Top