Python opleiding

Een Python opleiding volgen

Voor een goede, complete Python opleiding kun je jezelf inschrijven bij de School of Data Science. Wij geven namelijk programmeercursussen, waarmee je leert programmeren in Python. We zijn de specialisten die ervoor zorgen dat jij straks precies weet wat er met Python mogelijk is. Dit is namelijk een programmeertaal die perfect geschikt is voor zakelijk gebruik. De taal is eenvoudig te leren en biedt een breed scala aan mogelijkheden. Voordeel is daarbij dat wij onze Python opleiding klassikaal geven, zodat je direct contact hebt met de docenten en de andere studenten bij de cursus.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Rick schrijft op bord bij School of Data Science
School of Data Science NRTO Keurmerk
School of Data Science Beste opleider

De beste Python opleiding voor beginners

Met Python heb je vele mogelijkheden als programmeur. Het is een eenvoudig te leren programmeertaal die je onder andere kunt gebruiken voor Data Analyse, Data Science, Machine learning en Artificial Intelligence. Bij onze Python opleiding leer je stap voor stap hoe je Python ook in kunt zetten bij jouw bedrijf. Je leert bijvoorbeeld alle mogelijkheden van Python kennen en Functionaliteiten gebruiken. Ook kun je straks functies gebruiken en deze ook zelf aanmaken. Zo zijn er nog wel meer functies van Python die ondersteuning kunnen bieden aan een bedrijf. Zodoende is onze Python opleiding perfect geschikt voor beginners. Denk aan mensen die voor hun werk dagelijkse taken op de computer willen automatiseren of die iets willen doen met  Data Science, Machine learning en Artificial Intelligence

0
5/5
255 ervaringen

Kernwaarden

Voordelen

Rick geeft cursus Data Science

Een selectie van bedrijven wiens medewerkers wij mochten opleiden.

BMW Logo School of Data Science
KPN Logo School of Data Science
Zilveren Kruis Logo School of Data Science
Galapagos Logo School of Data Science
Capgemini Logo

Wij geven onze Python opleiding klassikaal

We willen iedereen de kans geven kennis te maken met Python. Vandaar ook dat wij hier een goede, duidelijke cursus voor hebben ontwikkeld. Dit is een cursus die geschikt is voor mensen die nog geen ervaring hebben met programmeren, maar die wel graag meer willen leren weten over wat er op dit gebied allemaal mogelijk is. Python is een programmeertaal die veel taken op je werk eenvoudiger maakt, maar die daarbij ook kan helpen als er een grote hoeveelheid data geanalyseerd moet worden. Je kan hier een (dure) programmeur voor inschakelen, maar het is beter om zelf de vaardigheden te ontwikkelen die hiervoor nodig zijn. Je zal bij onze professionele cursus merken dat dit eenvoudiger is dan het lijkt.

Cursist Emiel Innovation Academy Data Science
Cursist NLP Cursus Data Science
Cursist Machine Learning
Cursist Dani Innovation Academy Data Science
Cursus Iris Academy School of Data Science

Vragen

Heeft u vragen, ideeën of opmerkingen? Neem contact met ons op!

Scroll to Top