Dashboard Consultancy

Benut de kracht van dashboards binnen je organisatie.

Wil je als organisatie datagedreven werken, maar is je data verspreid over meerdere programma’s of Excel sheets? Of wil je automatisch rapporteren over je belangrijkste KPI’s? Een dashboard helpt je data om te zetten tot acties. Gebruik alle beschikbare data van je bedrijf om overzichten te creëren die iedereen begrijpt. 

Verzamel data

Bedenk waar de volgende data staat in je organisatie: financiële data, verkoop data, personeelsdata. De eerste stap is om alle relevante data te verzamelen en toegankelijk te maken.

Verbinden van verzamelde data

Power BI stelt je in staat om met allerlei databronnen te verbinden. Denk aan de simpele Excel sheet, maar ook online databases, Google analytics, Salesforce en nog veel meer. Power BI is namelijk gemaakt voor Big Data.

Power BI Dashboard Model

Visualiseer data

Niet meer zoeken in ontelbaar Excel bestanden. Bekijk meteen de belangrijkste KPI’s in interactieve grafieken. Rapporteer automatisch je bedrijfsresultaten met visualisaties die iedereen begrijpt. 

Automatiseer rapporten

Visualiseer je data met prachtige grafieken die automatisch geüpdatet worden met nieuwe data. Maak nooit meer handmatig rapporten. Is de nieuwste data beschikbaar gekomen? Laat het automatisch ophalen en bekijk meteen de nieuwste informatie.

Power BI Visualisatie

Verkrijg inzichten

Combineer de visualisaties die voor jouw belangrijk zijn tot een dashboard. Zie in één oogopslag de resultaten van jouw organisatie en zie waar actie nodig is. 

Haal inzichten uit interactieve dashboards

Haal inzichten uit interactieve dashboards. Klik en vergelijk, stel vragen en krijg meteen automatisch antwoord. 

Power BI cursus Dashboard

Vrijblijvend Adviesgesprek?

Microsoft Power BI dashboard

Power BI is een dienst ontwikkeld door Microsoft waarmee je Business Intelligence (oftewel: BI) kunt analyseren en visualiseren. Het belangrijkste onderdeel van hiervan is het programma Power BI Desktop. Hier kun je makkelijk interactieve rapporten en dashboards maken. Klik hier voor voorbeelden. Een extra handigheid is dat het programma goed samenwerkt met heel veel andere programma’s zoals Excel. Je kunt het meteen uitproberen, want Power BI Desktop kan je hier gratis downloaden en gebruiken! Wanneer je ook wil samenwerken met anderen moet je inloggen met je eigen profiel. Hier zitten wel kosten aan verbonden.

Power BI voor financials

Heb je een functie als finance professional  zoals financieel manager, business controller, accountant, administratief medewerker, business analist of support manager? Dan kan je sneller en makkelijker met data werken. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek of bekijk onze Power BI cursus.

Power BI voor mkb

Ook als mkb kun je aan de slag met dashboards. Power BI is namelijk gratis te downloaden. Digitaliseer je rapporten met Power BI en deel ze eenvoudig met collega’s. De stap naar Microsoft Power BI is klein wanneer je Excel al gewend bent. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek of bekijk onze Power BI cursus.

Power BI voor industrie

Ook de industrie heeft te maken met steeds meer data. Denk bijvoorbeeld aan IoT apparaten en PLC’s. Met een dashboard kun je alle processen monitoren en alerts ontvangen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Zelf dashboards leren maken?

waarom leren programmeren

“Onwijs fijne cursus. Veel praktische elementen, veel pauzes om even bij te komen en goede uitleg. Huiswerk opdracht plus mogelijkheid om vragen te stellen na de cursus maakt het het absoluut waard.”

★★★★★ Lara Kuipers – Customer Service Lead

Niet Goed Geld Terug Gratis annuleren
       Startgarantie          ★ 9,9 op basis van 23 ervaringen
Scroll to Top