Kennisbank

Kennisbank NLP

ChatGPT BARD Deep Learning Prompting

Kennisbank AI

AI Act AI governance AI tools

Alle artikelen

corona kaart
Python

Onderzoek zelf de corona uitbraak

Het nieuws staat iedere dag opnieuw in het teken van de meest recente corona cijfers. Maar wat betekenen deze getallen voor het verloop van de uitbraak? Er wordt gesproken over de effecten van de maatregelen, maar waaruit blijkt dit? In deze blog vertel ik over de beschikbare data, waar het vandaan komt en hoe je er zelf mee aan de slag kunt gaan. Zo kun je de uitbraak zelf onderzoeken en misschien wel meer inzichten creëren!

Lees verder »
waarom leren programmeren
Algemeen

Waarom leren programmeren?

Waar je vroeger op school eerst het alfabet leerde en later met de opkomst van personal computers een typecursus kreeg, wordt er nu gesproken over programmeercursussen op scholen. Tegenwoordig wordt programmeren namelijk steeds belangrijker, omdat het een steeds grotere rol begint te spelen in veel beroepen. Hierdoor voelt het bijna als een vereiste om te leren programmeren, maar wat is het nut hiervan? Waarom leren wat syntax en if, then statements zijn? Who cares?

Lees verder »
Geronimo AI
AI

Identifying crops by satellite images

Geronimo.AI is founded in November 2018 by four former students of the TU Delft and aims to apply Artificial Intelligence (AI) in an accessible way to companies and government. Our tailor-made solutions focus on everyday challenges and can be divided into two domains. Geospatial Machine Learning analyses data which is linked to geographical locations, including aerial images and satellite data.

Lees verder »
Scroll to Top